Obratite nam se

Šef ured: Jinrui Bld, Jincheng Rd, Hangzhou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnologija i ponude: sales@sensmag.com

Magnetski Filter

Magnetski Filter

Magnetni filtar se obično koriste u spor, slobodan teče materijala kao što su voda, zrno, hrane, začina, plastike i kemijskih gnojiva. Šipke može biti instaliran zasebno u jedan redak ili više redaka. Stan...

Magnetni filtar se obično koriste u spor, slobodan teče materijala kao što su voda, zrno, hrane, začina, plastike i kemijskih gnojiva. Šipke može biti instaliran zasebno u jedan redak ili više redaka. Standardni razmak između šipki su 2 inča horizontalno i vertikalno centra do centra. Kada više redaka su potrebni za bolje odvajanje, štapove bi trebao biti raspoređen. Drugi centar-centar se može ostvariti Ovisno o svojst Ava protok i teku stope. Pravilo za određivanje centra do centra razmak je instalacija ne smije izazvati premošćivanje proizvod i mora omogućiti jednostavan pristup za čišćenje.
Ovi magneti su omogućeni u različite jačine i dužine. Multi reda magnetske šipke s keramičke 5 magnetski opterećenja (2.500 površinu Gauss) su pogodna za hvatanje velike obojenih metala (tj. matice, vijci, podloške, nokte, itd.).

Magnetske šipke sa Neodymium magnetskim opterećenja se preporučuju za aplikacije gdje Željezni metalni kontaminanti su puno manji (tj. metalna čips, štale, metalne strugotine, itd.). Magnetski čekanje nudi nekoliko magnetske šipke s neodimij opterećenje za vašu aplikaciju. Jači magnetske šipke su visoko preporučeno za hrane i Farmaceutskih proizvoda.

Hot Tags: Magnetski Filter, magneti aplikacija
محصولات مرتبط
پرس و جو
این است Hangzhou Sens magnet D.O.O., اگر شما هر گونه سوال، درخواست، و غیره، لطفا با استفاده از این فرم با ما تماس بگیرید. تمام نظرات و پیشنهادات شما استقبال می شود.)
Contact us

Šef ured: Jinrui Bld, Jincheng Rd, Hangzhou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnologija i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangzhou Sens magnet D.O.O.