Obratite nam se

Šef ured: Jinrui Bld, Jincheng Rd, Hangzhou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnologija i ponude: sales@sensmag.com

FeCrCoMo

FeCrCoMo

FeCrCo MagnetsCharacteristics i izvedbe FeCrCo MagnetsCharacteristics: ima sličan Alnico5 magneta performanse. mogu biti obrađeni od strane bušenje, glodanje, Brušenje, bušenje i itd. mogu biti mama...

FeCrCo magneti


Karakteristike i performanse FeCrCo magneta

Karakteristike:

Ima slične performanse kao Alnico5 magneta.

Mogu biti obrađeni od strane bušenje, glodanje, Brušenje, bušenje i tako dalje.

Može napraviti mali i složen oblik komponentama. Promjera Minimalno može doći do 0,05 mm i debljine najtanji može doći do 0,1 mm, tako da je pogodna za proizvodnju visoko-precizni komponenti.

To je dobra temperatura stabilnost i otpornost na koroziju. Visoka temperatura Curie je o 680℃ i najviši radni teperature može doći do 400℃.


Željezo-krom-kobalt stalnog magneta su je Kovan, magnetski polu tvrdih legura koja je dostupna u cast oblik (vidi odjeljak Al ni ko Magnet) i kao tanke valjane trake, baru, šipke ili žice iz valjane proizvode ustanove. To je odličan materijal za histereza spojku i senzor aplikacije. To je također zamjena za CuNiFe, koji je više nije komercijalno dostupan


FeCrCo je naš Preporučeni proizvod. Mi, SENS magnetski proizvodi, Inc je FeCrCo i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangzhou, Kina. Mi isporučujemo prvoklasni stalni magnetski proizvodi.


Hot Tags: fecrcomo dobavljača, fecrcomo grede, fecrcomo tvornica, veleprodaja fecrcomo, kupi fecrcomo, fecrconimo
محصولات مرتبط
پرس و جو
این است Hangzhou Sens magnet D.O.O., اگر شما هر گونه سوال، درخواست، و غیره، لطفا با استفاده از این فرم با ما تماس بگیرید. تمام نظرات و پیشنهادات شما استقبال می شود.)
Contact us

Šef ured: Jinrui Bld, Jincheng Rd, Hangzhou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnologija i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangzhou Sens magnet D.O.O.